Yritys

SH-Teksor Oy syntyi fuusiossa 1.1.2018 kun SH-Trade Oy ja Teksor Oy yhdistyivät.  Olemme haponkestäviä kierreosia valmistava ja markkinoiva suomalainen yritys. Teemme myös haponkestävän teräksen ja muiden vaativien materiaalien työstöa ja sorvausta alihankintana. Yrityksemme sijaitsee Tuusulassa ja olemme ruotsalaisen Nords International AB:n tytäryhtiö.

Valmistamme haponkestäviä kierreosia sorvaamalla putkesta tai tangosta. Tuotanto-ohjelmamme käsittää kattavan valikoiman standardikierreosia sekä asiakkaan piirustusten mukaan valmistettuja yksilöllisiä alihankintaosia ja erikoiskierreosia. Toimitamme myös putkiyhteitä, hitsattavia putkenosia ja laippoja.

Toimintamme tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. Kehitämme kaikkia toimintojamme yhteistyössä emoyhtiömme kanssa ja tuotteillamme ja palvelullamme on korkea skandinaavinen laatutaso. Olemme johtava kierreosien toimittaja Suomessa ja markkinoimme tuotteitamme edustajiemme välityksellä myös laajemmin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Meillä on joustava ja tehokas tuotanto sekä standardiosien varasto, näin takaamme asiakkaillemme nopeat ja täsmälliset toimitusajat.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme sivuilla olevan valikon kautta. Meillä on vankka, vuosikymmenien aikana aikaansaatu alan ammattitaito ja asiantunteva myyntihenkilöstö. Kartoitamme mielellämme kanssanne sopivia ratkaisuja tarpeisiinne.